top of page

Het verhaal achter HOST

twist_geel.png

Maatschappelijk doel

HOST staat garant voor een duurzame tewerkstelling door middel van begeleiding, opleiding en een job op maat van personen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij willen gaan voor laagdrempelige dienstverlening. Daarnaast trainen en begeleiden we individuen en groepen in hun professionele groei. In alles wat we doen staat de mens centraal.

 

Maatschappelijke noden

Met HOST willen we gezonde en kwaliteitsvolle gerechten brengen naar organisaties en personen. We werken hier deels met voedseloverschotten. Versheid en seizoensgebonden staan hier voorop.

Als sociale onderneming zijn we grensverleggend in het creëren van sociale en duurzame tewerkstelling via lokale diensten aansluitend bij maatschappelijke noden. Vzw HOST is een zusteronderneming van vzw IN-Z.

Sociale tewerkstelling

Wij versterken onze werking door sociale tewerkstelling op basis van collectief maatwerk, Artikel 60 of andere. 

HOST is een vzw met sociaal oogmerk en staat voor maatschappelijke verantwoord ondernemen. Via onze werking willen wij naar sociale tewerkstelling toewerken. Kwalitatief werk, werkbaar werk, een duurzaam loopbaanperspectief staan bij ons voorop.

ONS
TEAM

twist_geel.png
GOED 3 20231011_094227.png

Buurtrestaurant
Klavertjevier

Klavertjevier is al meer dan twintig jaar het gekende sociaal restaurant van Runkst. Aan de kookpotten van Klavertjevier staan medewerkers van HOST. Het restaurant opent de deuren op maandag, woensdag en vrijdag en wil samenzijn bevorderen. De maaltijden worden aangeboden tegen een solidaire prijs. Op andere dagen is er een aanbod van afhaalmaaltijden. Aan het onthaal en in de bediening werken ook vrijwilligers.

Contact:

Fonteinstraat 69, 3500 Hasselt

info@vzwhost.be

Tel. 011/28 55 10

logo_metfruit.png

Froep is fruit en soep op school. HOST maakt elke dag verse soep en speelse fruitsnacks met voedselresten en korte keten. ​HOST zorgt ook voor de levering en zelfs de bedeling in de klassen of in de refter.

 

Froep is gezond, duurzaam, sociaal en plezant. Voor de scholen of organisaties die meedoen met Froep, verzorgt HOST ook aanbod voor feesten of activiteiten met fruitgebak, soep en sapjes.

 

Ook op jouw school?

Contact:

info@froep.be 
 

ONZE
KLANTEN

twist_geel.png
bottom of page